Lekker centraal en goed bereikbaar

Een verzameling dorpen in het groen, met allemaal een eigen karakter. Zo kun je Arnhems jongste nieuwbouwwijk Schuytgraaf misschien nog wel het beste omschrijven. Elk deelbuurtje is net weer even anders en dat maakt Schuytgraaf zo’n unieke plek om thuis te komen en je thuis te voelen.

Illustratie schuytgraaf

Schuytgraaf koe

Tussen stad en land

Midden in de natuur

Schuytgraaf ligt midden in de natuur. Tussen de uiterwaarden van de Neder-Rijn en het prachtige Park Lingezegen. Fruitbomen, weiden met grazende koeien en schapen, brede watergangen en een ecologische zone geven Schuytgraaf die echt landelijke sfeer van vrijheid, rust en ruimte. Maar ook de Arnhemse binnenstad is vlakbij. Net als het gezellige dorpscentrum van Elst en iets verder weg Nijmegen.

 

 

 

Een stadje op zich

Volop voorzieningen

Schuytgraaf is een stadje op zich, met alle voorzieningen die je je maar kunt wensen in de buurt. In het winkelcentrum kun je terecht voor al je dagelijkse boodschappen, er zijn scholen, kinderopvang, een gezondheidszorgcentrum en sportverenigingen. En wil je naar de stad? Dan pak je trein of de bus op NS Station Arnhem-Zuid. Maar ook de aansluiting op de A50 en de A325 maken Schuytgraaf uitstekend bereikbaar.

Schuytgraaf voorzieningen

 

 

 

Schuytgraaf arnhem

van Aarvark naar gelredome

Arnhem vlakbij

Schuytgraaf is de nieuwste wijk van Arnhem, de hoofdstad van de provincie Gelderland. Een stad die volop in ontwikkeling is en waar altijd wat te zien, te doen en te beleven valt. Op de fiets ben je er in 15 minuten, met de trein sta je binnen 5 minuten in het centrum. Arnhem is vooral een erg leuke stad met een keur aan winkels, restaurants en cafés en een rijk aanbod aan kunst en cultuur. In Arnhem kom je soms gewoon ogen en oren tekort.

We houden je op de hoogte!

Benieuwd wat er allemaal op stapel staat in Schuyts Kwartier? Bezoek deze website dan regelmatig. De ontwikkelaars van de verschillende deelbuurtjes presenteren hier hun eerste schetsontwerpen, geven je een indruk van het toekomstige aanbod en laten je weten wanneer de verkoop start. Wil je niets missen? Meld je dan aan als belangstellende. We houden je graag op de hoogte.

Meld je hier aan!

Nieuw in Schuytgraaf 

Maak kennis met Schuyts Kwartier, het nieuwste buurtje in Schuytgraaf.
Blijf op de hoogte en meld je aan!

Aanmelden