Schuytse Schans

De 48 koopwoningen van Schuytse Schans komen in het Schuyts Kwartier en gaan naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar in verkoop. In deze wijk krijgt de natuur alle ruimte en dat zorgt voor een gezonde en prettige leefomgeving voor mens en dier. Er komt een gevarieerd aanbod van ruimtelijke woningen: van tussen- en hoekwoningen tot twee- en driekappers. Alle woningen voldoen natuurlijk ook aan de laatste eisen rondom energiezuinigheid. In combinatie met de stoere en stedelijke uitstraling van de woningen en het groene en ruimtelijke karakter van het Schuyts Kwartier is dit de perfecte volgende stap voor jou!

Op de projectwebsite van Schuytse Schans vind je meer informatie, waaronder de circa vanaf-prijzen per woningtype. Ook kun jij je daar aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat je al het nieuws direct digitaal ontvangt.

Illustratie Schuytse Schans

De woningen: stoer & ruim

Schuytse Schans biedt een gevarieerd woningaanbod, waarbij een ruimtelijke efficiënte woningindeling en een stoere stedelijke uitstraling centraal staan. In totaal komen er 25 tussenwoningen, 10 hoekwoningen (standaard en XL), 10 twee-onder-een-kapwoningen en 3 driekappers. Door het platte dak bij een deel van de woningen (wat zorgt voor extra ruimte) en de verschillende kleuren baksteen krijgen de woningen een aansprekende en stoere uitstraling. Dit zorgt voor een strak en tegelijkertijd afwisselend straatbeeld. 

Tussenwoning

Type 1

Tussenwoningen


Prijs:     ca.€287.500,- v.o.n.
Aantal:  25

Hoekwoning

Type 2

Hoekwoningen


Prijs:     ca.€305.000,- v.o.n.
Aantal:  10

Drie-onder-een-kapwoningen

Type 3

Drie-onder-een-kapwoningen


Prijs:     ca.€350.000,- v.o.n.
Aantal:  3

Twee-onder-een-kapwoningen

Type 4

Twee-onder-een-kapwoningen


Prijs:      ca.€445.000,- v.o.n.
Aantal:  10

Schuytse Schans natuur

rijk aan groen én water

Natuur

Schuytgraaf is rijk aan groen én water: van watergangen tot grotere plassen met fraai begroeide oevers. Je kunt zelfs een rondje door de wijk kanoën! Peddel heerlijk rond, zie de natuur aan je voorbij trekken en kom tot rust. Andere mooie natuur vind je in Park Schuytgraaf, Landgoed Welderen, Speelbos de Schuytgraaf en langs de oevers van de Neder-Rijn.

 

 

 

Arnhem in de Betuwe

Wat zit er in de buurt?

Schuytgraaf wordt ook wel ‘Arnhem in de Betuwe’ genoemd, en dat is niet voor niets. In de wijk en directe omgeving vind je onder andere fruitboomgaarden, grasland, bossen, plassen en moerassige gebieden. De pittoreske Betuwse dorpjes in de omgeving zijn goed bereikbaar via treinstation Arnhem-Zuid, 2 buslijnen en de ontsluiting via de A50 en A32.

Schuytse Schans in de buurt

 

 

 

Schuytse Schans buren

grote variëteit aan bewoners

Wie worden je buren?

In Schuytgraaf is genoeg te doen: het is een ondernemende en bruisende wijk met een grote variëteit aan bewoners. Jaarlijks vinden er verschillende evenementen plaats, zoals het Sprookjesfestival, een groot buurtvolleybaltoernooi, een kerstfair en een gezellig wijkfeest. En met de komst van Schuytse Schans zal de buurt alleen maar gezelliger worden!

 

Klik hier voor meer informatie over Schuytse Schans

We houden je op de hoogte!

Wil je niets missen? Meld je dan aan als belangstellende. We houden je graag op de hoogte.

Meld je hier aan!

Nieuw in Schuytgraaf 

Maak kennis met Schuyts Kwartier, het nieuwste buurtje in Schuytgraaf.
Blijf op de hoogte en meld je aan!

Aanmelden